Work · လုပ်ငန်းစဉ်
01:24လုပ်ငန်းစဉ်ရှင်းလင်းပုံ၊ အက်ပ်မျက်နှာပြင်ဓာတ်ပုံ မဟုတ်ပါ
02 / ရည်ရွယ်ချက်မှသည် စိစစ်ပြီးသော ရလဒ်ဆီသို့။
မည်သို့ လုပ်ဆောင်သည်ကို ကြည့်ပါ။
-
00:00
မူရင်း CLI တစ်ခုကို ရွေးချယ်ပါက terminal တစ်ခုတွင် ၎င်းကို ဦးစွာ ထည့်သွင်းပြီး ၎င်း၏ ကိုယ်ပိုင်အကောင့်ဖြင့် လက်မှတ်ထိုးဝင်ပါ။
-
00:05
တနည်းအားဖြင့် API ချိတ်ဆက်မှုတစ်ခုကို ပြင်ဆင်သတ်မှတ်ပါ။ Preset တစ်ခုသည် CLI/API၊ မော်ဒယ်၊ စဉ်းစားတွေးခေါ်မှု အားထုတ်မှုနှင့် ခွင့်ပြုချက်များကို သိမ်းဆည်းပေးသည်။
-
00:12
Work သည် Git မလိုအပ်ပါ။
-
00:13
မူရင်း (Default) သည် သီးခြား လုပ်ငန်းစဉ်ဖိုင်တွဲတစ်ခုကို ဖန်တီးပေးသည်၊ စိတ်ကြိုက် (Custom) သည် မူရင်းရွေးချယ်ကိရိယာမှတစ်ဆင့် ရှိပြီးသားဖိုင်တွဲတစ်ခုကို ရွေးချယ်သည်။
-
00:20
အကြံဉာဏ်ရှာဖွေမည် · သုတေသန · ရေးသားမည် · အလိုအလျောက် · နက်ရှိုင်းသော အကြံဉာဏ်ဖလှယ်မှု.
-
00:23
လုပ်ငန်းတစ်ခုကို ဖန်တီးပါ၊ ၎င်း၏ လမ်းကြောင်း၊ အခန်းကဏ္ဍများနှင့် လက်ဖြင့် သို့မဟုတ် အလိုအလျောက် တိုးတက်ဆောင်ရွက်မှုတို့ကို ရွေးချယ်ပါ။
-
00:29
မစတင်မီ (Start) ရွေးချယ်မှုများကို ပြန်လည်သုံးသပ်ပါ။
-
00:32
မူရင်း ရွေးချယ်ကိရိယာမှတစ်ဆင့် ဖိုင်ထည့်သွင်းချက်များကို ရွေးချယ်ပြီး ၎င်းတို့ကို @ ဖြင့် ရည်ညွှန်းပါ။
-
00:36
မူကြမ်းသိမ်းပါ (Save draft) သည် inference မပါဘဲ ဆက်တင်များကို သိမ်းဆည်းပေးသည်၊ စတင်ပါ (Start) သည် ပထမအဆင့်ကို လည်ပတ်စေသည်။
-
00:42
လက်動စနစ် (Manual mode) သည် ကြီးမားသော Write အကြမ်းဖျင်းအပါအဝင် သင့်လျော်သောအဆင့်များကြားတွင် ခေတ္တရပ်နားသည်။
-
00:47
မေးခွန်းများ၊ အဆိုပြုထားသော လုပ်ဆောင်နိုင်သည့် အစီအစဉ်များ၊ Brainstorm ဦးတည်ချက်နှင့် Deep အစီရင်ခံစာ ပြန်လည်သုံးသပ်ခြင်းတို့သည် Auto တွင်ပင် ရှင်းလင်းပြတ်သားသော
-
00:55
ဆုံးဖြတ်ချက်များအဖြစ် ဆက်လက်တည်ရှိသည်။
-
00:57
အကြံဉာဏ်ရှာဖွေခြင်း (Brainstorm) သည် သင်နောက်ထပ် အကြံဉာဏ်များ သို့မဟုတ် အကဲဖြတ်မှုကို မရွေးချယ်မီ ideas.md ကို ဖန်တီးပေးသည်။
-
01:02
သုတေသန (Research) သည် findings.md၊ အရင်းအမြစ်များနှင့် ကန့်သတ်ချက်များကို ထိန်းသိမ်းထားသည်။
-
01:06
ရေးသားခြင်း (Write) သည် ရည်ရွယ်ချက်မှလည်းကောင်း၊ အသုံးဝင်သည့်အခါ outline.md မှလည်းကောင်း ဖော်ပြချက်ဆိုင်ရာ စာရွက်စာတမ်း သို့မဟုတ် draft.md သို့ ကူးပြောင်းပေးသည်၊
-
01:12
ပြန်လည်ပြင်ဆင်မှုများသည် ယခင်ဗားရှင်းများကို ဆက်လက်ထိန်းသိမ်းထားသည်။
-
01:16
ဆွေးနွေးမှုမှတစ်ဆင့် တည်းဖြတ်မှုများ ပေးပို့ခြင်းသည် ဗားရှင်းအသစ်တစ်ခုကို ဖန်တီးပေးသည်၊ အစီရင်ခံစာများနှင့် အတည်ပြုပြီးသော ရလဒ်များကို နောက်ကြောင်းပြန်၍ ပြန်လည်ရေးသားမည် မဟုတ်ပါ။